Töitä ja tulevia suunnitelmia

Kirjailija Neil Gaiman totesi kerran blogissaan, että mitä vilkkaampaa elämä on, sitä vähemmän ehtii kirjoittaa blogiin. Naulan kantaan.

Valmistun piakkoin yliopistosta, sain töitä kääntäjänä ja kesäkuussa muutan. Pyrin kirjoittamaan viestin viikossa pitääkseni itseni kirjoitusterässä, mutta voi olla, että blogiin laskeutuu silloin tällöin hiljaisuus.

Hiljaisuudesta huolimatta kulissien takana vasarat paukkuvat. Olen nimittäin ajatellut työstäväni tuonne yläpalkkiin uuden välilehden. Lähteitä tai kenties Työkaluja. Selaimeni kirjanmerkkeihin on vuosien varrella kertynyt iso liuta lähteitä, joista on apua kääntämisessä: erilaisia sanakirjoja, termistöjä ja sanastoja. Jos linkkien julkaiseminen blogissa on jollekulle avuksi, niiden etsiminen ei ole mennyt hukkaan. Toivon, että linkkilista auttaa jotakuta kirjoittamaan selkeästi, löytämään oikeat sanat, kääntämään hyvin, saamaan viestinsä perille.

Tulevien blogiviestien luonnoksia on myös kasautunut melkoinen määrä. Kun vielä malttaisin kirjoittaa ne valmiiksi! Naputtelu ei houkuta, kun ulkona on valoisaa ja vihreää.

Sushimuistilaput
Jos söisin paperia, söisin nämä. Kuva on linkki alkuperäiselle sivulle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s